Unilamp

Kunnen wij je helpen?

Wij staan voor je klaar!

0546 825 725

info@e-light.nl

Unilamp buitenverlichting

Unilamp onderscheid zich met een breed buitenverlichtingsasssortiment voor de openbare ruimte zoals pleinen, parken en wegen.

Kenmerkend voor de Unilamp / Nautilus producten is, naast de moderne vormgeving en kleurstelling, de toepassingen van hoogwaardige materialen zoals aluminium, polycarbonaat (slagvast) en roestvrij staal.

Kwalitatieve buitenverlichting

Alle armaturen worden vakkundig op hun waterdichtheid en slagvastheid ontwikkeld en getest. Het gebruik van materialen wordt afgestemd op het armatuur en voldoet altijd aan de standaard kwaliteitsnormen. Zo worden er altijd aluminium legeringen toegepast die voldoen aan weerstand bij constructie en scheepsbouw. Hierdoor kan een armatuur gegarandeerd in weer- en wind zijn functie uitvoeren.

Toepasbaarheid Unilamp buitenverlichting

Unilamp buitenverlichting is bij uitstek geschikt voor steden- en wegenbouw en voldoet aan de eisen voor de openbare ruimte.

Het merk levert meerdere productsoorten waaronder wand armaturen , bolder armaturen, lichtmasten en paaltop armaturen. Het assortiment wordt aangevuld door grond inbouw armaturen.

Importeur Unilamp

De fabrikant is gevestigd in Thailand, E-light is sinds het jaar 2000 nauw betrokken bij het Thaise bedrijf. Het partnerschap tussen de bedrijven zorgt voor een goede wisselwerking op het gebied van technologie en ontwikkeling voor de Europese markt.

E-light is importeur en partner van het gerenommeerde merk.