Over ons

De passie voor verlichting en de missie om licht over 100 jaar nog steeds onmisbaar te laten zijn. We kijken niet naar vandaag maar naar morgen. LED verlichting is duurzaam waardoor nadenken over de toekomst van het interieur ineens een grote rol speelt.

Na de oprichting in 1985 is het bedrijf altijd in beweging gebleven bij het vervullen van haar missie. Anno 2021 doen we dat nog steeds en zijn we met een nieuwe generatie aan het roer om te zorgen voor de verlichting van morgen.

Onze klanten beamen dat licht niet alleen licht is maar een ware beleving. Licht is de saus over het interieur die het plaatje kan maken of breken. We denken na over de techniek van de verlichting maar sluiten esthetiek absoluut niet uit.

Rijke geschiedenis

Het in 1985 opgerichte E-light is een aftakking van een succesvol regionaal installatiebedrijf. Door een grote samenwerking met Nederlands grootste vakantieparken is E-light in sneltreinvaart uitgegroeid tot florissant bedrijf dat vol in bloei staat.

De roots van het bedrijf liggen bij buitenverlichting hier is later binnenverlichting bijgekomen. E-light bracht als pionier een van de eerste kwalitatieve LED panelen op de markt, jaren later wordt nog steeds gebruik gemaakt van het eerste ontwerp en word er ieder jaar op ontwikkeld.